opacity
  • Slideshow

Målare

i Västerås ser vi till att ni får en komplett entreprenör för ert måleriuppdrag. Vi renoverar gärna kök och bygger saker från grunden, men det mesta måste ju också färgsättas. Därför har vi all samlad kompetens under ett och samma tak, nämligen vårt bygg-, måleri- och snickeriföretag, HSK Byggnads AB.

Vi har samarbetspartners för att ni ska få det bästa priset på färg, tapet och annat material vi behöver för att slutföra ert projekt. Några av dem kan ni se under våra samarbetspartners.

Tapetsering i Västerås

Vi tapetserar gärna och målar på samma gång. Beroende på vad ni behöver och vad ni vill ha gjort. Varför inte passa på att sätta ny tapetbård när ni ändå har hantverkare i huset kanske är rätt fråga att ställa. Fråga oss! Vi agerar gärna rådgivande och brukar ha ganska bra koll på vad som är populärt och kanske kan hitta ett eller annat guldkorn för just er. Låt er gärna inspireras av våra andra kunders projekt, vi har samlat en hel del under sidan referenser.

Måleri & referenser

Vi delar gärna med oss av ert projekt och låter andra inspireras. Vi tycker om färg och att locka fram den kreativa sidan hos våra kunder. Ibland behöver kreativiteten hjälp på vägen, så slå gärna oss en signal och diskutera era funderingar. Vi är här för att vara den målarfirman i Västerås ni kan lita på.

Senaste nytt